EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā arka

Pieejams (3+)
Der
Mercedes Sprinter / Volkswagen Crafter
Ražošanas gads
2006+
Sāns
Kreisā
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
506583-00
OE
12056
Svars:
3.30 kg
Ražots ES
30.06€ Bez nodokļa: 25.26€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā arka

Ja meklējat izturīgu un perfektu risinājumu sava Mercedes Sprinter vai Volkswagen Crafter spēkratam, tad mūsu aizmugurējā arka ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Izstrādāts, lai precīzi iederētos Mercedes Benz Sprinter 2006-2018 otrajā paaudzē (W906) un Volkswagen Crafter 2005-2017 pirmajā paaudzē (I), šis remontu priekšējais panelis nodrošina augstu kvalitātes standartu un izturību.
Izgatavota no augstas kvalitātes tērauda, šī aizmugurējā kreisā arka ir izturīga pret rūsu un koroziju, nodrošinot jūsu transportlīdzekļa ilgmūžību un drošību. Perfektai montāžai, šī daļa ļauj atjaunot un uzlabot jūsu auto virsbūvi, atvieglojot autoservisa darbu un nodrošinot elegantu izskatu.
Šis produkts pārstāv rūpniecisku precizitāti un uzticamību, kas izstrādāts, lai atbilstu jūsu augstajiem standartiem. Motīvs ideāli der priekšējām arkas kontūrām un uzlabo jūsu transportlīdzekļa skaistumu un funkcionalitāti. Ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas jaunināt vai aizstāt bojātu daļu, neatkarīgi vai tas būtu profesionāla vai entuziasta remonts. Izvēlieties mūsu aizmugurējo arku un piešķiriet savam transportlīdzeklim tā pelnīto uzlabojumu.
Cena bez PVN: 25.26€. Cena ar PVN: 30.06€.