EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā arka

Pieejams (3+)
Der
Volkswagen Crafter / MAN TGE
Ražošanas gads
2017+
Sāns
Kreisā
Riteņu bāze
LWB
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
9565563
OE
11599
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
68.89€ Bez nodokļa: 57.89€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā arka

Aizmugurējā arka priekš Volkswagen Crafter / MAN TGE 2017- ir ideālais risinājums, lai pilnveidotu jūsu transportlīdzekļa izskatu un funkcionalitāti. Izgatavota no augstas kvalitātes tērauda, aizmugurējā arka nodrošina izcilu izturību un aizsardzību pret laikapstākļu ietekmi un ceļa nodilumu. Šis modelis ir īpaši piemērots Volkswagen Crafter / MAN TGE no 2017. gada ar LTR riteņu bāzi, nodrošinot, ka tas perfekti pieguļ un funkcionē kā oriģinālā detaļa.
Kreisā puse ir pielāgota transportlīdzekļa kreisajam sānām, kas nodrošina precīzu uzstādīšanu un saskaņošanu ar automašīnas konstrukciju. Ar savu vienkāršu uzstādīšanu un augsto saderību šis produkts ir lieliski piemērots profesionāliem auto remontētājiem un auto entuziastiem, kuri vēlas uzlabot sava Volkswagen Crafter otrās paaudzes (LT3) transportlīdzekļa estētiku un funkcionalitāti.
Uzlabo savu auto ar šo izcilo detaļu par pieejamu cenu 57.89€, ieskaitot nodokļus kopā ar 68.89€. Nepalaidiet garām iespēju atjaunot un aizsargāt savu auto ar vislabāko kvalitāti un uzticamību.