EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā arka

Pieejams (3)
Der
Volkswagen Crafter / MAN TGE
Ražošanas gads
2017+
Sāns
Labā
Riteņu bāze
MWB
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
9565562
OE
11601
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
34.07€ Bez nodokļa: 28.63€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā arka

Aizmugurējā arka priekš Volkswagen Crafter / MAN THE 2017- / MWB / Labā 11601 ir izcils rezerves daļas risinājums katram Volkswagen Crafter un MAN TGE īpašniekam. Šī daļa ir rūpīgi izstrādāta, lai perfekti piegultu Otrajai paaudzei (LT3) ražošanas gados no 2017.
Vai esat auto remonta speciālists vai dedzīgs entuziasts, šīs augstas kvalitātes tērauda aizmugurējās arkas nodrošina izturību un ilgstošu kalpošanu. Labā puse ir pārklāta ar izturīgu pārklājumu, kas iztur rūsu, sniedzot jums mieru par jūsu auto ilgtspējību.
Šis produkts ir piemērots MWB riteņu bāzei, nodrošinot pielāgojamību jūsu transportlīdzeklim, un palīdz uzturēt tā oriģinālo veidolu pat pēc smagiem bojājumiem. Ar šo labās puses loku, kas atbilst visiem VW un MAN standartiem, jūs būsiet drošs, ka veicat pareizo izvēli gan tehnikā, gan estētikā.
Piegādājamās aizmugurējās arkas cena bez nodokļiem ir 28.63€, savukārt ar nodokļiem - 34.07€. Pievienojiet šo augstas kvalitātes komponenti savam remonta instrumentu arsenālam un piedāvājiet saviem klientiem vai savam auto tikai labāko.