EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā bampera stiprinājuma daļa priekš Suzuki Grand Vitara 1997-2005 / Labā
ID:11699

Rating
Pieejams (3+)
Der
Suzuki Grand Vitara
Ražošanas gads
1997-2005
Sāns
Labā
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
742496-8
Svars:
2.00 kg
Ražots ES

Bezmaksas 30 dienu atgriešana!

Bezmaksas atgriešana 30 dienu laikā

Atgrieziet savas preces 30 dienu laikā bez maksas – bez problēmām un viegli!


33.21€ Bez nodokļa: 27.91€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā bampera stiprinājuma daļa

Uzlabojiet sava Suzuki Grand Vitara ar šo augstas kvalitātes aizmugurējā bampera stiprinājuma daļu. Īpaši izstrādāts 1997-2005 modeļiem, šis stiprinājums ir ideāli piemērots pirmās paaudzes Grand Vitara. Izgatavots no izturīga tērauda, tas nodrošina ilgmūžību un uzticamību.

Savienojiet savu aizmugurējo bampersi ar šādu profesionāļu uzticamu un pārbaudītu detaļu. Pareizā veikšana ir būtiska jūsu automašīnas drošībai un estētikai. Šī daļa ir domāta labās puses uzstādīšanai, kas ļauj ātri un precīzi veikt remontu.

Piemērots pat visprasīgākajiem automašīnu entuziastiem, šis Suzuki Grand Vitara aizmugurējā bamperu stiprinājums ir ne tikai praktisks, bet arī estētiski pievilcīgs. Neļaujiet sliktiem laika apstākļiem vai ikdienas nolietojumam ietekmēt jūsu automašīnu; izvēlieties absolūtu izturību un ideāli saderīgu produktu. Izvēlieties kvalitāti, ko piedāvā Easy Parts ar pieejamo tīro cenu 27.91€ un ar nodokļiem iekļautu cenu 33.21€. Paļaujieties uz mūsu profesionālo pieredzi un zinošajiem padomiem jūsu automašīnas optimālai darbināšanai!