EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā spārna sānu josla

Pēdējais pieejamais
Der
Ford Transit
Ražošanas gads
2014+
Sāns
Labā
Riteņu bāze
LWB
SKU
VCEM142_LAMP
OE
1854494
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
64.20€ Bez nodokļa: 53.95€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā spārna sānu josla


Uzlabojiet savas Ford Transit auto detaļu kvalitāti, izmantojot šo izturīgo Aizmugurējā spārna sānu joslu. Šī sānu josla ir paredzēta īpaši Ford Transit 2014- gada modelim, un ir savietojama ar Fifth Generation, kuras kods ir MK5. Neļaujiet rustam un pūšanai aizēnot jūsu mīļotās automašīnas šarms - šī kvalitātes rezerves daļa garantē ilgmūžību un estētisku izskatu.

Joslas dizains ir vērsts uz labās puses montāžu, nodrošinot precīzu derēšanu katru reizi, kad to uzstādāt. Piemērota LWB riteņu bāzei, tā garantē, ka nekas netiek atstāts uzlabot, neatkarīgi no tā, kur atrodas jūsu darbnīca vai ceļš.

Ar oriģinālo detaļu numuru OE: 1854494, šī aizmugurējā spārna sānu josla ir iecienīts ķermeņa meistara un mehāniķu izvēlē. Iegādājoties šo produktu par 53.95€ (bez PVN) vai 64.20€ (ar PVN), būsiet pazeminājis automašīnas potenciālos remonta izdevumus un nodrošinājuši tās integritāti ceļā.

Pieskaņojiet jūsu Ford Transit Fifth Generation MK5 modeli ar šo praktisko un uzticamo rezerves daļu un sniedziet tam jaunu nomas ēru!