EUR
LatvianLatvian
0

Iekšējais un ārējais slieksnis

Pieejams (3+)
Der
Toyota Land Cruiser
Ražošanas gads
2003-2010
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
LAND_CRUISER_SET4
Svars:
8.00 kg
Ražots ES
117.07€ Bez nodokļa: 98.38€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Iekšējais un ārējais slieksnis

Iepazīstieties ar mūsu augstākās klases iekšējais un ārējais slieksnis komplektu, kas īpaši izstrādāts Toyota Land Cruiser uzlabos Jūsu transportlīdzekļa izskatu un funkcionalitāti. Šie sliekšņi ir ideāli piemēroti Toyota Land Cruiser J120 ceturtās paaudzes (2003-2010) modeļiem, nodrošinot precīzu piegulšanu un vieglu uzstādīšanu. Izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda, šie sliekšņi ir nepārspējami savu izturību un ilgmūžību, kas padarīs tos par uzticamu izvēli ilgtermiņā.
Šo sliekšņu komplekts ir būtisks papildinājums, kas uzlabos Jūsu auto izturību pret vikadējumu. Ne tikai tie nodrošinās papildus aizsardzību pret rūsu un bojājumiem, ko izraisa ārējie apstākļi, bet arī uzlabos Jūsu auto vispārējo izskatu, saglabājot tā eleganci un vērtību uz ilgu laiku.
Nepalaidiet garām iespēju iegādāties šo būtisko remonta paneli savam Land Cruiser. Dodieties soli uz priekšu auto uzturēšanā un parūpējieties par tā ilgtermiņa uzticamību ar mūsu iekšējo un ārējo sliekšņu komplektu par izdevīgu cenu - neto cena: 98.38€, ar PVN 117.07€.