EUR
LatvianLatvian
0

Priekšējā riteņa arka

Pēdējais pieejamais
Der
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper / Relay
Ražošanas gads
2006+
Sāns
Kreisā
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
2097331
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
63.68€ Bez nodokļa: 53.51€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Priekšējā riteņa arka

Vai esi entuziasts, kurš rūpējas par savas automašīnas izcilu stāvokli, vai pieredzējis meistars? Mēs piedāvājam perfektu risinājumu - priekšējā riteņa arka priekš Fiat Ducato 2006-. Šī detaļa ir piemērota Fiat Ducato, Peugeot Boxer un Citroen Jumper modeļiem no 2006. gada. Tā precīzi atbilst Fiat Ducato Trešās Paaudzes un Citroen Jumper Otrās Paaudzes prasībām, kā arī Peugeot Boxer Otrai Paaudzei.

Šī kreisā pusē uzstādāmā detaļa ir izgatavota no augstas kvalitātes tērauda, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un izturību pret ikdienas nolietojumu. Vieglas montāžas un perfekti piemērots katra auto kontūrām, tas nodrošinās nevainojamu atjaunošanu, atstājot jūsu Fiat Ducato, Peugeot Boxer vai Citroen Jumper ar jaunu elpu.

Nodrošiniet savai automašīnai vislabāko aizsardzību un estētiku ar mūsu augstākās kvalitātes auto rezerves daļu. Cena bez PVN: 53.51€, Cena ar PVN: 63.68€. Pārliecinieties, ka jūsu transportlīdzeklis ir gatavs visiem izaicinājumiem ar mūsu uzticamo un izturīgo priekšējā riteņa arku.