EUR
LatvianLatvian
0

Priekšējā spārna daļa

Pieejams (3)
Der
Opel / Vauxhall Frontera B
Ražošanas gads
1998-2002
Sāns
Labā
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
558202-9
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
46.92€ Bez nodokļa: 39.43€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Priekšējā spārna daļa

Atdzīviniet savas Opel Frontera B no 1999. līdz 2002. gadam ar mūsu augstas kvalitātes priekšējā spārna daļu, kas ir paredzēta labajai pusei. Šī spārna daļa ir veiksmīgs risinājums, ja meklējat uzticamu remonta paneli ar precīzu piemērotību un izcilu izturību. Izgatavota no izturīga augstas kvalitātes tērauda, šī komponente sniedz ne tikai estētisku uzlabojumu, bet arī būtisku aizsardzību pret ceļa apstākļiem un koroziju.
Pazīstams kā otrās paaudzes Frontera, šis modelis komandē cieņu un uzticību, padarot katru braucienu iespaidīgu. Kā automehāniķis vai auto entuziasts sapratīsiet, cik svarīgi ir saglabāt automašīnas izskatu un funkcionalitāti. Šī priekšējā spārna daļa ir precīzi pielāgota Opel Frontera B modeļiem, nodrošinot nemanāmu saplūšanu ar oriģinālo dizainu.

Neatkarīgi no tā, vai jūs šobrīd strādājat pie ilgstoša remonta projekta vai vēlaties vienkārši atjaunināt savu auto, izvēlieties mūsu uzticamo produktu un atgūstiet to braukšanas prieku. Iegādājieties tagad par 39.43€, ar nodokļiem 46.92€.