EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis + aizmugurējā spārna daļa

Pieejams (3)
124.09€ Bez nodokļa: 104.28€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis + aizmugurējā spārna daļa

Fiat Ducato Boxer Relay 1994-2006 / SWB / Komplekts 11522 ir neaizstājams palīgs jebkuram auto entuziastam vai profesionalajam mehāniķim, dzirot dodoties ceļā uz pilnību. Šo rezerves daļu komplekts ir speciāli radīts, lai atgrieztu jūsu transportlīdzeklim oriģinālo estētiku un funkcionalitāti.

Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, šīs virsbūves daļas nodrošina augstāko izturību un ilgmūžību, tādējādi nodrošinot transportlīdzekļa ilgtspēju un drošību. Pilnīgi piemērots Fiat Ducato, Peugeot Boxer un Citroen Jumper modeļiem no 1994. līdz 2006. gada, šis komplekts ir harmoniski saderīgs ar transportlīdzekļiem ar SWB riteņu bāzi.

Pielāgots, lai nevainojami iekļautu jūsu Peugeot Boxer pirmās paaudzes, Citroen Jumper 1G un Fiat Ducato otrajā paaudzē, tas ir paraugs funkcionalitātes un stila harmonijā. Ar šo komplektu jūsu transpirējums atkal atgriezīsies uz ceļa ar nevainojamu izskatu un drošību.

Ar kompetenci, kas iegūta cauri gadiem, mēs izprotam autovadītāju vajadzības. Tas ir pamatēdiens jebkuram, kurš vēlas uzlabot vai labot savas automašīnas dēļus par saprātīgam cenām kā 104.28€ un nodokļos iekļautas izmaksas 124.09€.