EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis + aizmugurējā spārna daļa

Rating
Pēdējais pieejamais
Der
Jaguar X-Type
Ražošanas gads
2001-2009
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
X_TYPE_SET
OE
12622
Svars:
10.00 kg
Ražots ES
Kopējais produktu skaits: 4
199.25€ Bez nodokļa: 167.44€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis + aizmugurējā spārna daļa

Iegūstiet nevainojamu izskatu savam uguņojošajam Jaguar X-Type CF-1 ar izcilu rezerves daļu komplektu! Šis remonta paneļu komplekts ir precīzi izstrādāts, lai atbilstu Jūsu Jaguar X-Type (Pirmās paaudzes) automobiļa specifikācijām, kas ražots no 2001. līdz 2009. gadam. Komplektā ietilpst gan slieksnis, gan aizmugurējā spārna daļa, kas nodrošina nevainojamu automašīnas estētiku un funkcionalitāti.
Izgatavots no izturīga un augstas kvalitātes tērauda, šis komplekts piedāvā izcilu izturību un izturīgumu pret koroziju, tādējādi garantējot ilglaicīgu veiktspēju.
Kā auto entuziasts, Jūs zināt, cik svarīgi ir rūpēties par sava Jaguara virsbūvi. Ar šo komplektu, kura materiāls nodrošina ne tikai drošību, bet arī nevainojamu izskatu, Jūsu auto atkal var mirdzēt kā jauns. Tas ir must-have ikvienam, kurš vēlas saglabāt savu transportlīdzekli izcilā stāvoklī. Komplekts 12622 ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas veikt auto remontu ar kvalitāti un perfekciju. Pasūtiet tagad un nodrošiniet sava Jaguar ilgmūžību par 167.44€ + PVN, kas kopā sastāda 199.25€ tikai!