EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis

Pieejams (3+)
Der
Honda Civic ES
Ražošanas gads
2001-2005
Sāns
Kreisais = Labais (simetrisks)
Durvju Skaits
4
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
382741-3
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
50.53€ Bez nodokļa: 42.46€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis

Honda Civic 2001-2005 (ES, EP, EM) Seventh Generation slieksnis ir ideāla izvēle, ja vēlaties atjaunot sava automobiļa struktūru un estētiku. Šis augstas kvalitātes tērauda slieksnis ir simetrisks, kas nozīmē, ka tas derēs abiem sāniem Kreisais = Labais, tāpēc jums nav jāuztraucas par pareizās puses izvēli. Tā kā tas ir paredzēts četrdurvju Honda Civic ES modelim, tas nodrošinās nevainojamu saderību un izturību.

Remonta paneļi ir būtiski automašīnas ilglaicīgas aizsardzības nodrošināšanai, īpaši vietās, kas tiešā saskarsmē ar laika apstākļiem un ceļa netīrumiem. Ar šo slieksni jūs varat sagatavot savu Honda Civic 2001-2005 jebkuram izaicinājumam.

Bez tam, šis slieksnis ir speciāli veidots, lai atvieglotu uzstādīšanu, padarot jūsu remonta darbus vieglākus un efektīvākus. Ar šo Honda sliekšņa aizvietotāju, jūsu automobilis izskatīsies ne tikai lieliski, bet arī būs optimāli aizsargāts.

Iegūstiet savu slieksni par izcilu cenu - neto: 42.46€ vai nodokļos apliekamu: 50.53€, un atjauniniet savu automobili ar uzticamu un ilgmūžīgu risinājumu!