EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis

Pieejams (3)
Der
Skoda Yeti
Ražošanas gads
2009+
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
693541-1_X2
OE
11378
Svars:
4.00 kg
Ražots ES
Kopējais produktu skaits: 2
69.19€ Bez nodokļa: 58.14€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis

Uzlabojiet sava Skoda Yeti automobiļa izskatu un ilgmūžību ar mūsu augstas kvalitātes sliekšņu komplektu. Šis produkts ir īpaši izstrādāts Skoda Yeti Pirmās Paaudzes modelim, kas ražots no 2009. gada. Ar produkta kodu 11378, mūsu slieksnis ir radīts, lai pilnībā atjaunotu jūsu auto izturību un ārējo eleganci.
Izgatavots no premium augstas kvalitātes tērauda, šis slieksnis nodrošina izcilu aizsardzību pret koroziju un mehāniskiem bojājumiem, tādējādi ilgtermiņā taupot jūsu laiku un naudu remontdarbos. Vai esat gatavs dot jūsu Skoda Yeti pirmās paaudzes modelim 5L jaunu elpu? Neļaujiet veciem vai bojātiem sliekšņiem ietekmēt jūsu auto estētiku un veiktspēju.
Nomainot jūsu esošo slieksni ar mūsu produktu, jūs iegūsiet ne tikai tehniski perfektu detaļu, bet arī labāku auto izskatu un drošību. Ideāli piemērots ne tikai profesionāliem auto remonta meistariem, bet arī ikvienam auto entuziastam, kas vēlas uzlabot savas remonta prasmes. Ar 58.14€ neto cenu un 69.19€ pēc nodokļu piemērošanas, šajā komplektā ir viss nepieciešamais jūsu Skoda Yeti transformācijai!