EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis

Pieejams (2)
Der
Volkswagen Golf Plus
Ražošanas gads
2005-2013
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
951541-22_X2
Svars:
4.00 kg
Ražots ES
Kopējais produktu skaits: 2
77.27€ Bez nodokļa: 64.93€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis priekš VW Golf Plus 2005- / Komplekts 11576


Uzlabojiet sava Volkswagen Golf Plus uzticamību ar augstas kvalitātes slieksņiem, kas ir paredzēti otrās paaudzes modelim (2005-2013). Šis komplekts ir īpaši veidots, lai ideāli derētu un atbilstu standartiem, kas nepieciešami jūsu automobiļa ilgstpējīgai aizsardzībai pret koroziju un citām vides ietekmēm. Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, šis produkts nodrošina izturību un uzticamību jūsu auto Volkswagen Golf Plus otrajai paaudzei. Tas ir nenovērtējams palīgs remonta darbos un lielisks papildinājums jūsu auto apkopes gaitām.
Izvēloties šo slieksni, jūs ne tikai investējat savu auto drošībā, bet arī paaugstināt tā estētisko vērtību, kas ir būtiska zīme savas automašīnas kopšanai. Īpaši izstrādāts atbilstoši OEM standartiem, šis komplekts nodrošina gan izcilo kvalitāti, gan vieglu uzstādīšanas procesu, padarot to par ideālu izvēli gan profesionāļiem, gan auto entuziastiem.
Slieksnis pieejams par neto cenu 64.93€ un ar nodokļiem 77.27€.
Nezaudējiet iespēju atjaunot jūsu auto sākotnējo spozmi, izvēloties šos izturīgos un stilīgos evakuācijas elementus, kas lieliski piemēroti jūsu Volkswagen Golf Plus vajadzībām.