EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis + priekšējā spārna daļa

Pieejams (3+)
Der
Skoda Fabia
Ražošanas gads
1999-2007
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
FABIA_99_SET
OE
11169
Svars:
8.00 kg
Ražots ES
129.26€ Bez nodokļa: 108.62€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis + priekšējā spārna daļa

Uzlabojiet savu Skoda Fabia I no 1999-2007 ar šo augstas kvalitātes slieksni un priekšējā spārna daļu. Šis rezerves panelis ir precīzi izstrādāts, lai ideāli atbilstu jūsu automašīnas konstrukcijai, tādējādi nodrošinot perfekti piemērotu detaļu apmaiņu. Paredzēts pirmajai paaudzei (Mk1), kas padara jūsu auto salabotu un stilīgu atkal no jauna. Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, tas nodrošina izturību un ilgmūžību pat grūtos ceļa apstākļos.
Ideāls risinājums mehāniķiem un auto entuziastiem, kas vēlas saglabāt savas automašīnas sākotnējo izskatu un drošību. Slieksņa un spārna savienošana nodrošina jums papildu stabilitāti, kā arī palielina automašīnas vērtību. Ar šo rezerves paneli jūsu auto ne tikai izskatīsies kā jauns, bet būs arī aizsargāts pret nelabvēlīgiem laikapstākļiem un ceļa apstākļiem.
Iegādājoties šo produktu par cenu 108.62€ pirms nodokļiem (129.26€ ar nodokļiem), jūs ieguldāt savas Skoda Fabia drošībā un veiktspējā. Nav labāka veida, kā rūpēties par jūsu automašīnas korpusu.