EUR
LatvianLatvian
0

Aizmugurējā arka

Rating
Pieejams (2)
Der
Fiat Cinquecento
Ražošanas gads
1991-1998
Sāns
Labā
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
300184-1
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
37.91€ Bez nodokļa: 31.86€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Aizmugurējā arka

Pasniedziet savu Fiat Cinquecento Pirmās Paaudzes (1991-1998) spožo izskatu ar mūsu Augstas Kvalitātes Tērauda aizmugurējo arku paredzēto labajam sānam. Šī remonta panelis ir ideāli piemērota automašīnas atjaunošanai, nodrošinot ne tikai estētisku pievilcību, bet arī izturību. Veikti ar precīziem izmēriem, šie paneļi ļauj ātri un viegli atjaunot 170 sērijas Cinquecento modeļus.
Auto virsbūves paneļi Fiat automobiļiem ir mūsu ekspertīze un lepnums. Pēc gadiem ilgas ekspluatācijas, pat nelieli sabojājumi var atstāt negatīvu iespaidu uz auto izskatu un struktūru. Tāpēc mūsu piedāvātās remonta arkas ir būtisks risinājums, lai uzturētu jūsu automašīnas integritāti un saglabātu tās vērtību.
Nodrošiniet savam Fiat Cinquecento aizsardzību pret rūsu, triecieniem un ikdienas nolietojumu ar mūsu kvalitatīvajām remonta arkam cena sākot no 31.86€ un pieejama par 37.91€. Iepirkšanās kopā ar Easy Parts nozīmē, ka Jūs paļaujaties uz uzticamu auto detaļu piegādātāju, kurš izprot katra auto entuziasta vēlmes. Papildiniet sava automobiļa efektivitāti ar uzticamu aizsardzību kas nepievils.