EUR
LatvianLatvian
0

Iekšējais slieksnis

Pēdējais pieejamais
Der
Honda HRV
Ražošanas gads
1999-2006
Sāns
Kreisais = Labais (simetrisks)
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
386041-3_X2
Svars:
10.00 kg
Ražots ES
40.59€ Bez nodokļa: 34.11€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Iekšējais slieksnis


Honda HR-V īpašniekiem, kas meklē perfektu risinājumu sava auto remonta darbiem, piedāvājam iekšējos sliekšni. Derīgs Honda HR-V no 1999. līdz 2006. gadam — Pirmā paaudze (GH1/GH2/GH3/GH4). Šis komplekts ir izstrādāts, lai precīzi atbilstu gan kreisajai, gan labajai automašīnas pusei, pateicoties simetriskam dizainam, kas nodrošina ērtu uzstādīšanu un lielisku cenas un kvalitātes attiecību.
Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, šis iekšējais slieksnis nodrošina izturību un ilgmūžību, kas ir svarīgi automašīnas korpusam, kur tas ir pakļauts korozijas riskam. Jaunais slieksnis ne tikai stiprinās jūsu automobiļa struktūru, bet arī aizsargās pret ārējiem bojājumiem.
Investējiet savas Honda HR-V nākotnē un veiciet kvalitatīvus remontdarbus par labāko cenu tirgū ar Easy Parts, kur iekšējais slieksnis tiek piedāvāts par 34.11€ + PVN.
Zīmola uzticamība šajā komplektā apvieno estētiku ar funkcionalitāti, burtiski ieliekot drošību un izturību jūsu rokās par 40.59€. Atjaunojiet uzticību savam spēkratam ar rezerves daļām, kas kalpos ilgi.