EUR
LatvianLatvian
0

Slieksnis

Pieejams (3+)
Der
Toyota Land Cruiser V8
Ražošanas gads
2007+
Sāns
Kreisais = Labais (simetrisks)
Materiāls
Augstas Kvalitātes Tērauds
SKU
818303-3
Svars:
2.00 kg
Ražots ES
44.48€ Bez nodokļa: 37.38€
Pārbaudiet piegādes laiku ...

Apraksts

Slieksnis

Mūsu premium klases slieksnis ir paredzēts ikoniskajam Toyota Land Cruiser V8, kas ražots no 2007. gada. Šis precīzi izstrādātais rezerves panelis ir piemērots gan kreisajam, gan labajam sānām, pateicoties tā simetriskajam dizainam. Ideāli piemērots automobilim, kas pieder pie Tenth Generation J200, šis slieksnis nodrošina ne tikai estētisku atjaunošanu, bet arī strukturālu atbalstu.
Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, šis slieksnis garantē izturību un ilgmūžību pat vissmagākajos apstākļos - neatkarīgi no tā, vai traversējat dīvas smiltis vai sūrākos sniega ceļus. Katrs sīkums izstrādāts, ņemot vērā jūsu Toyota Land Cruiser V8 un tā vadīšanas pieredzi, palīdzot saglabāt jūsu auto sākotnējo šarmu un tehniku saviem nākamajiem braucieniem.
Uzticieties mūsus izciliem produktiem, kas nav tikai rezerves daļas, bet būtiska daļa jūsu auto attīstībā. Iegādājieties mūsu slieksni tikai par 37.38€ (bez nodokļiem) un 44.48€ (ar nodokļiem). Nomainiet savu bojāto paneli un atjaunojiet savu kravas auto ar pārliecību!